Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικες δράσεις του σχολείου μας



Αγαπητοί γονείς,
Οι Χριστουγεννιάτικες δράσεις του σχολείου μας απλώνονται στο διάστημα των δύο επόμενων εβδομάδων, ως εξής: 
·        Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, οι μαθητές θα στολίσουν το δέντρο στην αυλή του σχολείου με στολίδια που φιλοτεχνούν οι ίδιοι.
·        Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, οι μαθητές μας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα εργαστήρια κατασκευής στολιδιών που θα πραγματοποιηθούν στο ΠΙΠΙΕΔ στο τηλ. 6940967483 ή στο email spiroskavako@gmail.com
·        Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, μαθητές του σχολείου μας θα συμμετέχουν στο στολισμό της κεντρικής Πλατείας με στολίδια που φτιάχνουν οι ίδιοι.  
·        Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, ο Σύλλογος Γονέων θα μοιράσει σε όλους τους μαθητές του  σχολείου μας γλυκίσματα και δωράκια. Την ίδια ημέρα στις τάξεις Α΄, Β΄ και Γ΄ θα γίνουν βιβλιοπαρουσιάσεις και θα διαβαστούν παραμύθια.
·        Τη Δευτέρα 23/12/2013, οι μαθητές μας θα εκκλησιαστούν.
Επίσης, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το σχολείο μας σε συνεργασία με το σύλλογο γονέων θα προσπαθήσει να δώσει χαρά στους δικούς μας ανθρώπους, κάνοντας τις ευχές μας πράξη.
Για το σκοπό αυτό συγκεντρώνουμε στο σχολείο αγαθά, παιχνίδια και βιβλία που είναι σε καλή κατάσταση και δεν τα χρειαζόμαστε πια ή επιθυμούμε να τα χαρίσουμε.
Από τη Δευτέρα 9 μέχρι και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013, σε κάθε τάξη σχολείου μας θα δημιουργηθεί χώρος για τις προσφορές:
Α΄  τάξη:         Δημητριακά και μπισκότα
Β΄  τάξη:          Γάλα (κονσέρβα)
Γ΄  τάξη:          Αλεύρι, ζάχαρη και ρύζι
Δ΄  τάξη:          Ρύζι και όσπρια όλων των ειδών
Ε΄  τάξη:          Χυμούς φρούτων και λαχανικών (π.χ. χυμούς ντομάτας)
Στ΄ τάξη:   Είδη ατομικής καθαριότητας (σαπούνια, σαμπουάν,   οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες).

Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές σε όλους με έννοια και αγάπη για τους γύρω μας.
Από τη Διεύθυνση του σχολείου
DSC_1018
Το εγχείρημα 'κάνω την ευχή μου πράξη" έφερε αποτέλεσμα: Προσφέραμε αγαθά σε 13 οικογένειες και στο συσσίτιο της Εκκλησίας μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου