Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019


 Η Α΄ Τάξη του σχολείου μας στο πλαίσιο του προγράμματος « Σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία»  υποδέχτηκε με χαρά την Παρασκευή 15/2/2019 τον δεύτερο καλεσμένο της κ. Χρήστο Χρόνη, γονέα μαθητή της  Α΄, ο οποίος ήρθε να παρουσιάσει στα παιδιά το επάγγελμά του ως οδηγός αστικών λεωφορείων και να μιλήσει για την κυκλοφοριακή αγωγή.
Η αρχή έγινε  παραμονές Χριστουγέννων όταν η κυρία Αμπατζή, μητέρα άλλου μαθητή της Α΄, ήρθε στην τάξη και καθοδήγησε τα παιδιά να κατασκευάσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια με ανακυκλώσιμα υλικά για το χριστουγεννιάτικο παζάρι του σχολείου μας. Είχε προηγηθεί βίντεο και συζήτηση από τη δασκάλα της τάξης κυρία Σοφία, ενώ σε συνεργασία με την καθηγήτρια πληροφορικής κυρία Κοτζαμπασάκη Εύη έγιναν παιδαγωγικά παιχνίδια και παρουσιάστηκε σχετικό εκπαιδευτικό λογισμικό.
Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς που με πολλή χαρά οργάνωσαν τις δύο εκπαιδευτικές  παρουσιάσεις .Στη συνέχεια αυτής της συνεργασίας έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις  από  γονείς σχετικές με τον μοντελισμό και τις μουσειοσκευές, ενώ οι Παρασκευές μας έχουν ακόμα ανοιχτό πλαίσιο για ανάλογες συνεργασίες μέχρι το τέλος αυτής της σχολικής χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου